By Pesketzis
Synteknos έγραψε:
Γιώργο, εγώ έχω βάλει 80W-90 LSD και το λέει ξεκάθαρα ΚΑΙ περιφραστικά ότι είναι για Limited Slip Differential. Πιστεύεις ότι θα δημιουργήσει πρόβλημα στο δικό μου;
Για να σου πω την αλήθεια Σπύρο δεν το γνωρίζω αν θα δημιουργήσει πρόβλημα η όχι και δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω αυτή τη δοκιμή.
Γενικότερα είμαι από τους ανθρώπους που προτιμώ να ακολουθώ τις οδηγίες του εκάστοτε κατασκευαστή γιατί θεωρώ πως κάτι παραπάνω γνωρίζει από εμένα και δεν μου φταίει φυσικά κανένας πελάτης να πληρώνει για να κάνω εγώ τις δοκιμές μου.
Αν το σκεφτώ φυσικά και από την άλλη μεριά η διαφορά του 80 με το 85 δεν είναι και τόσο μεγάλη οπότε το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα έχει πρόβλημα, αλλά όπως είπα και έχω τονίσει πολλές φορές στο παρελθόν σε κάποια πράγματα καλό είναι να μην κάνουμε του κεφαλιού μας γιατί η ζημιά που μπορεί να δημιουργήσουμε θα είναι τόσο ακριβή που θα κλαίμε με μαύρο δάκρυ.
Τώρα για το ταμπελάκι που λες ότι το γράφει, όπως έχω πει και στο παρελθόν μην είστε και τόσο σίγουροι γιαυτό που διαβάζετε ήτε στα ταμπελάκια ήτε στα manual του αυτοκινήτου γιατί σε αυτά βρίσκετε γενικές πληροφορίες και μεταφράσεις που πολλές φορές δεν είναι ακριβείας.
Και για να κλείσω θα σου πω πως δεν ξέρω τι γράφουν στα ταμπελάκια και στα manual αλλά ξέρω πως οι ΓΝΗΣΙΕΣ βαλβολίνες είναι 85w-90 και φυσικά αυτές τοποθετώ και αυτές προτείνω.
http://www.pesketzis.gr/