Ερωτήσεις - πληροφορίες - κουβεντούλα περί ελαστικών
-
Re: Ερωτήσεις - πληροφορίες - κουβεντούλα περί ελαστικών
ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΛΛΑΞΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΕΡΗ ΤΟΥ 07ΜΟΝΤ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ 015 ΓΚΕΟΛΑΝΤ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ.
-
Καλησπερα εχω το terios του 2006 1.500 special τωρα εχω τα λαστιχα geolander 235 60 16 εμαθα οτι τα καινουργια εχουν διαφορετικο πελμα και δεν ειναι καθαρα50-50 οπως τα παλια εχετε να προτεινετε κατι για 50-50 καθως παω και για κυνηγι και περναω και απο λασπες
- toumpanos
Τα YOKO g015 εβαλα πριν ενα μηνα σε terios 2009.
Κι εγω το ζοριζω αρκετα στο κυνηγι και μεχι στιγμης μονο θετικα μπορω να πω για τα συγκεκριμενα ελαστικα.
Κι εγω το ζοριζω αρκετα στο κυνηγι και μεχι στιγμης μονο θετικα μπορω να πω για τα συγκεκριμενα ελαστικα.
-
Για ελαστικό Μ/Τ σε terios 1 εκτός από maxxis και malatesta ανάγομωση στις μαμά διαστάσεις βρίσκετε κάτι άλλο...;;
-
Καλησπέρα παιδιά! Ήρθε ο καιρός να αλλάξω λάστιχα, καθώς το αμάξι δεν το χρησιμοποιούσα πολύ.Έχω το Terios 2 2008 special και τώρα φοράω τα Yokohama Geolandar GE012. Έλεγα να βάλω τα Michelin Latitude cross καθώς δεν τα έχω δυστυχώς δοκιμάσει και με τα Yokohama δεν είμαι ευχαριστημένος, καθώς γλιστρούσαν αρκετά στο βρεγμένο οδόστρωμα ακόμα και όταν ήταν σχετικά καινούργια. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να βρω τα Michelin Latitude στην διάσταση 235/60/16 που με ενδιαφέρει, αλλά μόνο στη διάσταση 215. Εναλλακτικά βρίσκω τα Yokohama Geolandar GE015, αλλά λόγω της εμπειρίας μου διστάζω. Υπόψιν κινούμαι πολύ σε άσφαλτο. Να αλλάξω διάσταση όπως αρκετοί ή να βάλω τα Yokohama Geolandar GE015; Τα Yokohama Geolandar GE015 πως συμπεριφέρονται στο βρεγμένο σε σχέση με τα προηγούμενα; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει που τα έχει δοκιμάσει;Ή να προτείνει κάποια άλλη αξιόπιστη λύση; Έχω διαβάσει προηγούμενες δημοσιεύσεις αλλά δεν έχω βγάλει άκρη καθώς οι απόψεις περί ελαστικών διαφέρουν.
- panos_t2
Παρόλο που είναι πιο όμορφο με το 235, πιο σωστό είναι το 215 για το terios, αυτά για την διάσταση. Για τα ελαστικά, όντως τα Yokohama γλιστράνε πολύ, αν δεν κάνεις τόσο πολύ βουνό πάνε με κλειστά μάτια στα Michelin (διαφορά η μέρα με την νύχτα από άποψη απόδοσης στον δρόμο) αν θες κάποιο άλλο σε A/T είναι πολύ καλά και τα Toyo, General, Falken κ.α. που έχουν δοκιμαστεί από πολλούς και είναι πολύ τίμια τόσο στον δρόμο όσο και εκτός.
Isuzu Dmax 3.0 4jj1
OME Suspension by ARB
Radar Renegade RT tires
James Baroud Discovery XL RoofTopTent
Renogy DcDc Charger
Grizzly winch 13000
OME Suspension by ARB
Radar Renegade RT tires
James Baroud Discovery XL RoofTopTent
Renogy DcDc Charger
Grizzly winch 13000
-
Σ΄ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις χρήσιμες πληροφορίες σου! Βουνό λίγο πηγαίνω και το χρησιμοποιώ κυρίως στην άσφαλτο το αμάξι. Και φυσικά στο χιόνι σε εξορμήσεις . Με βλέπω να πηγαίνω στα Michelin στο 215.Να είσαι καλά τη βοήθειά σου!!!panos_t2 έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 22, 2024 5:40 pm Παρόλο που είναι πιο όμορφο με το 235, πιο σωστό είναι το 215 για το terios, αυτά για την διάσταση. Για τα ελαστικά, όντως τα Yokohama γλιστράνε πολύ, αν δεν κάνεις τόσο πολύ βουνό πάνε με κλειστά μάτια στα Michelin (διαφορά η μέρα με την νύχτα από άποψη απόδοσης στον δρόμο) αν θες κάποιο άλλο σε A/T είναι πολύ καλά και τα Toyo, General, Falken κ.α. που έχουν δοκιμαστεί από πολλούς και είναι πολύ τίμια τόσο στον δρόμο όσο και εκτός.