mirror cam

Ειδικές κατασκευές των μελών μας
Απάντηση
angelospower
Δημοσιεύσεις: 32
Εγγραφή: Σάβ Ιούλ 25, 2020 8:33 pm

mirror cam

Δημοσίευση από angelospower »

Καλημέρα και καλή Χρονιά. Σκέφτομαι να βάλω μια κάμερα στον καθρέφτη του Τέρη. Πιο πολύ μου χρειάζεται η κάμερα της όπισθεν. Το έχει κάνει κανείς? Για την παροχή ρεύματος συνοδεύονται αυτά με έναν αντάπτορα που μπαίνει στον αναπτήρα. υπάρχει τρόπος να το παρακάμψω? Μηπως εν τέλει να έβαζα εναν συστημα ήχου με αυτή την εφαρμογή? Η κάμερα που είναι καλύτερα να μπεί? Στην πινακίδα? Ευχαριστώ πολύ
adam
Δημοσιεύσεις: 41
Εγγραφή: Δευ Σεπ 25, 2017 7:02 pm

Re: mirror cam

Δημοσίευση από adam »

εχω βάλει για την οπισθεν καμερα με πλαισιο πινακιδας. χανει ελαχιστα απο την ρεζερβα αλλα δεν ενοχλει καθολου. και δεν ανοιγεις τρυπες ουτε τιποτα.
Terios 1.3 2000
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: Τετ Σεπ 12, 2018 4:15 pm

Re: mirror cam

Δημοσίευση από Terios 1.3 2000 »

Καλημέρα!! Έχω βάλει mirror camera πάρα πολύ καλή για τα λεφτά της(30 ευρώ) δεν χρειάστηκε να τρυπήθει πουθενά. Το καλώδιο που πάει πίσω στη κάμερα το πέρασα από τα λάστιχα της ταπετσαρίας εσωτερικά δε φαίνεται τίποτα. Η κάμερα έχει τη δυνατότητα να δείχνει συνέχεια πίσω ή μπροστά ή και τα δύο. Όταν κουμπωσεις όπισθεν δείχνει μόνο πίσω με το πλέγμα του παρκαρίσματος. Για ρεύμα έλυσα τον ανταπτορα για τον αναπτήρα και τον ένωσα με δύο καλωδιακια από πίσω με τον αναπτήρα για να μην φαίνεται.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μαστορέματα-Κατασκευές”