ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΤΕΛΙΚΑ.

Ότι αφορά τον κινητήρα του Terios
Απάντηση
ΛΙΟΔΑΚΗΣ ΧΑΝΙΑ
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: Τρί Οκτ 31, 2017 4:03 pm

ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΤΕΛΙΚΑ.

Δημοσίευση από ΛΙΟΔΑΚΗΣ ΧΑΝΙΑ »

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΤΕΡΙΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΒΙΔΑ ΚΑΤΙ ΚΟΛΑΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΠΕΚ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΣΕΡΒΙΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑ ΣΑΝ Μ.........Σ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΤΕΟ ΣΥΝ 80ΕΥΡΩ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ.ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΛΟΙΠΟΙ ΜΑΣΤΟΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ.ΜΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΤΕ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΑ ΑΡΠΟΥΣΑΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΥΠΟΨΙΝ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.ΠΑΙΔΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΒΑΡΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.
Άβαταρ μέλους
kostas
Δημοσιεύσεις: 484
Εγγραφή: Κυρ Απρ 08, 2012 9:31 am

Re: ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΤΕΛΙΚΑ.

Δημοσίευση από kostas »

Πρέπει να τα βάλετε κάτω με χαρτί και μολύβι να δειτε αυτά τα 10 χρονια τελικά με βάσει τα χιλιόμετρα και τις καταναλώσεις βενζίνη υγραεριο βλάβες πόσο γλιτώσατε από το αν είχατε μόνο βενζίνη.
Και να το έβγαζες το υγραέριο τώρα πάλι λεφτά θα έδινες, πολλαπλή εισαγωγής θα άλλαζες? εκτός ταπονες τις τρύπες μετά αποξυλωση ηλεκτρικών? και πάλι κτεο για απόχαρακτηρισμό συν υπουργείο για αλλαγή άδειας.
Φιλικα πάντα! μην τσακωνεστε για τέτοια θέματα βλέπετε απλά τι σάς συμφέρει.
Οδηγώ και σε σκέφτομαι!
Εικόνα
http://nivaclubhellas.blogspot.gr/
spymaza
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Τετ Δεκ 23, 2020 9:56 pm

Re: ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΤΕΛΙΚΑ.

Δημοσίευση από spymaza »

Καλησπέρα και καλή χρονιά , επειδή κι εγώ θα πρέπει το 2022 να αλλάξω δεξαμενή υγραερίου , θα ήθελα να σας ρωτήσω πόσο κόστισε η αλλαγή κι επειδή σκέφτομαι να βγάλω το αέριο μηοως ξέρει κανείς πόσο θα μου στοιχίσει η κατάργηση του ; Ευχαριστώ
Απάντηση