Ευρετήριο Δ. Συζήτησης Δραστηριότητες του TeriosClub.net Εκδρομές TeriosClub.net Mountain crossing of Greece with 4x4

Mountain crossing of Greece with 4x4

Οργανωμένες εκδρομές του TeriosClub.net
Δημοσίευση Τρί Αύγ 06, 2019 1:43 am

Δημοσιεύσεις: 683
Τοποθεσία: Αθήνα Αγ. Δημήτριος
Βλέποντας ξανά και ξανά τις φωτογραφίες και τα video από την αξέχαστη αυτή εκδρομή και αναπολώντας τις καθημερινές μας καταστάσεις, αναζητήσεις, αγωνίες και διαδρομές ( γιατί η κάθε μέρα ήταν ξεχωριστή ) , δεν θα μπορούσα να μην καθίσω και να γράψω ξανά για αυτό το εγχείρημα.

Ηταν πραγματικά μια υπέροχη εμπειρία , που πραγματικά προσωπικά , θα ήθελα πολύ να επαναλάβω !!!

Δοκιμάστηκαν τα πάντα: η θέληση, η υπομονή, ο σχεδιασμός, η κούραση,οι σχέσεις μεταξύ μας ( 24 ώρες το 24ωρο επί 7 μέρες είμασταν παρέα ), η απουσία των υπόλοιπων οικείων , τα αυτοκίνητα και ο κάθε είδους εξοπλισμός.
Ομως η παρέα ηταν υπέροχη , ένας για όλους και όλοι για έναν !! . Η θετική διάθεση ήταν ο συνδετικός κρίκος που τα έκανε όλα να φαίνονται εύκολα και την παρέα δεμένη.Οι αποφάσεις παίρνονταν από κοινού και το βράδυ χαλαρώνοντας γύρω από τη φωτιά γινόταν αξιολόγηση των πεπραγμένων της ημέρας και προγραμματισμός για την επόμενη.
Καθένας ( άτυπα ) είχε αναλάβει και κάτι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ασχολιόταν και με τα υπόλοιπα. Ηξερε όμως ότι αυτό που κάνει είναι προσφορά στην παρέα . Μεγάλη δουλειά αυτό !!!

Τα πειράγματα έδιναν κι έπαιρναν , είτε από τους ασυρμάτους , είτε από κοντά. Και το σλόγκαν της εκδρομής : ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ !!!!

Απώλειες : ένα σχισμένο ελαστικό σε κοφτερή πέτρα( που επισκευάστηκε επιτυχώς με την πρώτη ευκαιρία ), ένα ξεχασμένο φτυάρι σε κάποια πλαγιά ( επιβάλλεται να ξαναπάμε να το βρούμε ;) ;) ), 2,5 κιλά σουβλάκια που δεν προλάβαμε να τα ψήσουμε και ένα ρουλεμάν τροχού , που από πρίν έπασχε, αλλά με την ταλαιπωρία επιδεινώθηκε και με την επιστροφή αντικαταστάθηκε σε προγραμματισμένο service.

Συμμετείχαν :οι συνήθεις ύποπτοι ( με αλφαβητική σειρά): Θάνος Σταμάτης, Καστανιάς Γιώργος, Καστανιάς Μιχάλης, Μανουσάκης Γιώργος, Μανουσάκης Μάνος , Πάνος Σαβιολάκης και ο Φάνης Καπέλης ( από το καταφύγιο στους Μελισσουργούς μέχρι το τέλος της εκδρομής ).

Εδώ θέλω να σημειώσω ότι στις συμμετοχές ήταν και ο Γιάννης Λιάκος με την οικογένειά του, που ήρθαν από τη Θεσσαλονίκη μέχρι το σημείο συνάντησης στην Αμφισσα, ξεκινήσαμε μαζί, αλλά το αυτοκίνητό τους παρουσίασε βλάβη κι ετσι δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν. Στην επόμενη εκδρομή πιστεύω να σας εχουμε παρέα.

Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους απο καρδιάς και καθέναν ξεχωριστά , για τη μοναδική αυτή εκδρομική εμπειρία.

Εδώ να σημειώσω και να ευχαριστήσω αυτούς που διάβασαν και ξενύχτησαν για το σχεδιασμό και την επιλογή των διαδρομών, πράγμα πολύ σημαντικό για την επιτυχία της εκδρομής ( Καστανιάς και Θάνος ).

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλη την υπόλοιπη παρέα , που αν και δεν συμμετείχατε με φυσική παρουσία , συμμετείχατε όμως καθημερινά είτε με μηνύματα είτε τηλεφωνικά, αγωνιώντας για το τι συναντάμε, πως τα καταφέρνουμε και ενημερώνοντάς μας για τις καιρικές συνθήκες και για ότι άλλο χρήσιμο.

....άντε παιδιά και στο επόμενο εγχείρημα.....!!!!
Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία
Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Εκδρομές TeriosClub.net

cron