Ράγισμα κινητήρα σε Terios I (J100)

Ότι αφορά τον κινητήρα του Terios
Απάντηση
geovil
Δημοσιεύσεις: 465
Εγγραφή: Δευ Απρ 02, 2012 6:33 pm

Ράγισμα κινητήρα σε Terios I (J100)

Δημοσίευση από geovil »

Το μελος "stemon" αναφερει σχετικα με το προβλημα που αντιμετωπισε με το αυτοκινητο του και τον ραγισμενο κινητηρα του.........

"17 Ιαν 2008 "
"Ολοκληρη η ιστορια ξεκιναει μια ωραια πρωια του περασμενου Μαιου, εβαλα μπροστα και το αυτοκινητο ανεβοκατεβαζε στροφες, ανοιξα την μηχανη δεν βλεπω κατι, ξεκιναω και στα 200 μετρα η θερμοκρασια ειχε χτυπησει κοκκινο, σταματαω βλεπω νερο να τρεχει αλλα οχι πολυ, οδικη βοηθεια και συνεργειο και μετα δουλεια.
Το μεσημερι παω να δω τι εγινε και μου σκανε το παραμυθι οτι εχει ρωγμη το κυριως σωμα της μηχανης πανω απο την πολλαπλη και μηχανη παπαλα.
Σοκ πανικος κτλ τοτε ειχα μιλησει και με τον κ.Πεσκετζη μου ειπε γιατι γινεται αυτο(στο j100 και οχι μονο υπαρχει οδηγια απο την εταιρια να προσεχουν στις αλλαγες λαδιων γιατι πεφτει στην βαση της μηχανης που ειναι απο κατω και με τον καιρο κολλαει τελειως με αποτελεσμα ολη οι τριγμοι να μεταφεροναι στι κυριως σωμα και με τις θερμοκρασιες που αναπτυσσει η πολλαπλη καποια στιγμη την παταει) και αρχισε ο αγωνας να βρω μηχανη (1 μηνας) βρηκα μια πολυ καλη με 26000 χλμ με παζαρι απο 1800 την πηρα 1600 ευρω (το εξουσιοδοτημενο εβρισκε με 2000)και με ολα τα σχετικα πηγε 2700 (μαζι και καινουργιες βασεις φυσικα).
Και τωρα λενε να το κρατησω μεχρι να αφησει την τελευταια του πνοη
Αυτα εν ολιγης και πιστευω οτι ημουν τυχερως που βρηκα μηχανη !!!!!
Παντως ο κ.Πεσκετζης μου ειπε οτι οφειλαν να το ελεγχουν στο σερβις και οτι πολλοι την εχουν παθει ετσι.
Ευχομαι κανεις να μην περασει αυτα που περασα!!!!!!!...."
Απάντηση