Σκιάδιο και καθρεπτάκι Terios II

Κουβέντα για την εξωτερική εμφάνιση και το σαλόνι του Terios
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Synteknos
Δημοσιεύσεις: 563
Εγγραφή: Δευ Απρ 02, 2012 1:48 pm
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης
Επικοινωνία:

Σκιάδιο και καθρεπτάκι Terios II

Δημοσίευση από Synteknos »

Όταν ακόμα ο Τέρης μου ήταν στα καλά του, η γυναίκα μου είχε ανακαλύψει ένα... λάθος στον σχεδιασμό του σκιαδίου του Τέρη. Όταν λοιπόν το γυρίσουμε τέρμα αριστερά και προς τα έξω, δεν μπορούμε να ανεβάσουμε το παράθυρο γιατί το αποτέλεσμα είναι το εξής:

Εικόνα

Εικόνα

Αυτό φυσικά συμβαίνει όταν "ξεχάσουμε" το δάχτυλό μας πάνω στον διακόπτη, αφού τα παράθυρα δεν είναι αυτόματα :x Το αποτέλεσμα ήταν να σκιστεί λίγο το κάτω μέρος της πλαστικής επένδυσης του σκιαδίου και... να σπάσει το καθρεπτάκι!!! Επειδή εκείνη την εποχή το λιγότερο που χρειαζόμουν ήταν να τρέχω για σκιάδια, έβγαλα την βάση με το σπασμένο καθρεπτάκι και πήγα στον τοπικό τζαμά να το αντικαταστήσω.

Εικόνα

Εικόνα

Προσέξτε τα κλίπς τα οποία ταλαιπώρησα λίγο γιατί δεν ήξερα πού ακριβώς είναι για να πιέσω να βγεί η βάση.

Εικόνα


Η αλήθεια είναι οτι δεν βγαίνει εύκολα γιατί τα κλίπς είναι χωμένα μέσα και γιατί δεν πιστεύω οτι ο Ιάπωνας το έφτιαξε με σκοπό να μπορεί να επισκευαστεί :P
Επίσης, να σημειώθεί οτι το καθρεπτάκι που έβαλα είναι παχύτερο από το μαμά και γι αυτό καμμιά φορά κολλάει το πορτάκι και θέλει μια δυο φορές να το σύρω μπρός-πίσω για να ανοίξει. Ο τζαμάς μου είπε οτι πιό λεπτό δεν υπάρχει αλλά νομίζω αν πάτε σε μαγαζί που κόβει τζαμάκια για καθρέπτες αυτοκινήτων, θα βρείτε.
Τί ωραίο τα όνειρα να γίνονται πραγματικότητα αναπάντεχα!...
Απάντηση