Ευρετήριο Δ. Συζήτησης TeriosClub Market TeriosClub.net boutique Παραγγελία ρούχων TeriosClub.net

Παραγγελία ρούχων TeriosClub.net


Δημοσιεύσεις: 31
Τοποθεσία: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Χωμάτινος δεν λες τίποτα......!!!!!!μονο που θα μου βγει πιο ζόρικος γιατί του αρέσει το trial!!!!!! Βλεπω το TERIOS να γίνετε :lol: κομμάτια!!!!!!
ΑΡΓΑ......ΑΡΓΑ!!!!!!

Δημοσίευση Δευτ Μαρ 09, 2015 2:28 pm

Δημοσιεύσεις: 801
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Σπύροοοοοο ευχαριστούμε πολύ για τα ρούχα!!!.........
Ήταν στα μέτρα μας... και τα κοτσάραμε απο την πρώτη μέρα της εκδρομής.....
Έγραψες πάλι!!!.....
Ευχαριστούμε επίσης τον Μάνο και τον Μάκη που φρόντισαν για την παραλαβή τους..

Δημοσίευση Δευτ Μαρ 09, 2015 11:13 pm

Δημοσιεύσεις: 595
Τοποθεσία: Γαλατσι
Σπύρο Μάκη Μανο σας ευχαριστω ολους μαζι και τον καθενα ξεχωριστα που ηρθαν τα ρουχα στα χερια μας :!: :!: :D να ετοιμαζόμαστε για την καλοκαιρινη κολεξιον :lol: :lol:


Δημοσιεύσεις: 158
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη
Ευχαριστουμε πολυ Σπυρο!!!!!


Δημοσιεύσεις: 559
Τοποθεσία: Ηράκλειο Κρήτης

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια Εικόνα Εικόνα Εγώ χαίρομαι με την χαρά σας και με την ιδέα της παρέας του club και πόσο καλά περνάμε μαζί. Βλέπω τις φωτό με τα τερατάκια με τα αυτοκόλλητα στις ρεζέρβες και αισθάνομαι οτι και το δικό μου που είναι έτσι, έχει τα αδερφάκια του σε όλη την Ελλάδα που δεν μπορεί να δεί :D

Έμαθα οτι είχαμε και κάποια προβλήματα με τα γιλέκα. Επειδή δεν είχαμε ξαναπάρει τέτοιο είδος και η εταιρία ήταν διαφορετική, τα μέτρα άλλαζαν και η πληροφόρηση από το site ήταν ελλιπής, δεν είχε δηλαδή τα μέτρα του ρούχου. Μαθαίνοντας από αυτήν την περίπτωση, την επόμενη φορά που θα έχουμε ενδεχομένως παρόμοια περίπτωση, θα φροντίσω να μετρήσω κάποια δείγματα για να ξέρετε ακριβώς τί θα πάρετε. Βέβαια, από ότι μου είπαν τα παιδιά, η καλή διάθεση που έχετε όλοι σας τακτοποίησε την "ανωμαλία" με τις.... αλλαξορουχιές που ακολούθησαν :lol: και αυτό φυσικά ήταν μεγάλη ανακούφιση σε εμένα που είχα την ευθύνη της παραγγελίας. Παρ' όλα αυτά, αν κάποιος χρειάζεται το οτιδήποτε, παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου να το φροντίσουμε.

Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ όλους και καλοφόρετα!!!
Τί ωραίο τα όνειρα να γίνονται πραγματικότητα αναπάντεχα!...

Προηγούμενη

Επιστροφή στο TeriosClub.net boutique